Vocht verdrijven

Teveel vocht in huis merkt u aan bladderende muurverf, afbrokkelend pleisterwerk, rotte vloerbalkkoppen en zoutuitbloeiingen. Vochtige en natte muren veroorzaken erg veel warmteverlies, zorgen voor een onbehaaglijk binnenklimaat en verlagen de levensduur van het object. Kelders kunnen zelfs onbruikbaar worden en er kan zwam ontstaan in begane grondvloeren als gevolg van overlast van veel vocht in huis.

Vocht in huis vanuit de kruipruimte

Vocht in huis kan veroorzaakt worden door overmatig vocht in de kruipruimte. Hierdoor kunnen diverse problemen ontstaan, zoals zwamaantasting (houtrot) in de begane grondvloer. Een droge kruipruimte betekent het behoud van de constructie en energiebesparing door goede isolatiewaarden. Tijdig ingrijpen voorkomt grote schade en zorgt voor een geslaagde renovatie van uw kruipruimte tegen zo laag mogelijke kosten. De vloer en kruipruimte kunnen dan weer talloze jaren mee.

Onze oplossingen voor vocht in huis

Door gedegen onderzoek stelt MvL groep de oorzaak van het vocht in uw huis vast. Het is vaak een combinatie van oorzaken die de vochtproblemen teweegbrengen. Wij kunnen alle oorzaken verhelpen en hebben een uitgekiend dienstenpakket voor de verdrijving van vocht in huis.

0411 - 63 26 47 info@mvlgroep.nl MVL groepBoxtelEchtMechelen
certificering
certificering
certificering
certificering