Vloerherstel

Indien zwamaantasting uw begane grondvloer en balklaag heeft verzwakt, kan MvL groep de uit te voeren werkzaamheden grotendeels voor u aanpakken. Wij kunnen (geheel of gedeeltelijk) de ondervloer/balklaag verwijderen, de zwamaantasting bestrijden en een nieuwe balklaag en ondervloer aanbrengen. Bij juiste planning van de uit te voeren werkzaamheden en duidelijke communicatie hieromtrent kunnen wij de werkzaamheden aaneensluitend uitvoeren.

Bodemisolatie

Met het aanbrengen van een nieuwe balklaag en ondervloer in combinatie met het curatief behandelen van de zwamaantasting en het preventief behandelen van het nieuw in te brengen houtwerk garanderen wij u dat u van de zwamaantasting verlost bent.

In de meeste gevallen brengen wij daarnaast een laag bodemisolatie aan. Een laag bodemisolatie voorkomt verdamping van vocht en zorgt ervoor dat de kruipruimtebodem niet kan opwarmen. Hierdoor condenseert water uit de lucht op de bodem van de kruipruimte en daalt de relatieve luchtvochtigheid. Een lage luchtvochtigheid draagt bij aan een droge kruipruimte, waardoor houtrot voorkomen wordt. Het product is warmte-isolerend. Het verschijnsel optrekkende koude blijft achterwege waardoor de begane grondvloer warmer blijft. Een laag van 30 cm geeft een R = > 4,53 m² K/W waardoor u jaarlijks een aanzienlijke energiebesparing realiseert.

0411 - 63 26 47 info@mvlgroep.nl MVL groepBoxtelEchtMechelen
certificering
certificering
certificering
certificering